وب علوم چیست؟ همه چیز درباره بانک اطلاعات وب علوم

اگر دانشجو یا محقق هستید ، باید با WebScience آشنا شوید. شاید دقیقاً نمی دانید ویژگی ها و خدمات بانک اطلاعاتی چیست. برای انجام بهتر در دنیای تحقیق و تخصص ، خوب است که در مورد این سایت اطلاعات بیشتری کسب کنید.

Web Of Science که گاهی به اختصار WOS خوانده می شود ، یک فهرست استناد وب و علمی است که توسط موسسه تامسون رویترز ایجاد شده است و به شما امکان می دهد استنادهای جامع را جستجو کرده و به انواع مختلفی از بانکهای اطلاعاتی دسترسی پیدا کنید.

هدف از راه اندازی چنین بانک اطلاعاتی ایجاد بستر ارتباط بین محققان و تسهیل دسترسی آسان تر به مقالات و منابع علمی است. بدون پایگاه داده ای که در آن منابع و آثار علمی مختلف و متنوعی قابل ردیابی و کشف باشند ، نمی توان علم را در زمینه های مختلف به درستی توسعه داد.

علاوه بر این ، معنای و ارزش یک مقاله و یک منبع علمی با قرار گرفتن در چنین زمینه ای بیشتر مشخص می شود. اگر قرار است مقالات علمی ، ژورنال ها و اسناد در مطالعات دیگر مورد استناد قرار گیرند ، به تدریج مشخص می شود که تا چه اندازه به یک اثر علمی توجه شده و از آن الهام گرفته شده است.

بنابراین مهم نیست که چطور به آن نگاه کنیم ، داشتن بانک اطلاعاتی مانند WebAuance بسیار مهم است.
درباره وب علوم بیشتر بدانید

Web of Science به عنوان ابزاری برای ادغام تحقیق توصیف شده است که به کاربر اجازه می دهد تا از اطلاعات موجود در این سایت برای به دست آوردن اطلاعات به روز ، تجزیه و تحلیل و در نهایت انتشار مقاله خود استفاده کند.

امروزه وب سایت علوم با دستیابی به بیش از ۲۰،۰۰۰ ژورنال سطح بالا از سراسر جهان به ۲۵۰ موضوع مختلف علمی و کتاب ها و مقاله های کنفرانس تبدیل شده است به معتبرترین شاخص اعتبار سنجی در جهان برای تحقیق و توسعه.

این پایگاه داده شامل اطلاعات مختلفی در قالب های زیر است:

مجلات علمی مختلفی که حاوی مقالات ارزشمندی هستند.
منابع اینترنتی مانند وب سایتهای علمی با ارزش و عملی؛
اطلاعات مربوط به اختراعات رسمی ثبت شده در WebAoScience نیز وجود دارد.
در بانک اطلاعات وب علوم تعدادی کتاب علمی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.

به طور کلی ، کتابهایی که در بانک اطلاعات وب علوم قرار داده شده است در حوزه علوم ، علوم اجتماعی و مردم شناسی قرار دارند که مربوط به سال گذشته یا پنج سال است. کتابهای خارج از این محدوده ، به ویژه در هنرها و سایر مباحث اجتماعی ، غالباً تحت پوشش وب علوم است. به یاد داشته باشید هرچه کتاب ها قدیمی تر باشند ، ارزش آن نیز بیشتر می شود.

کتابها اغلب در قالبهای زیر منتشر می شوند:

پایان نامه های دکتری یا پایان نامه های دکتری: وقتی بخشی از یک سری از کتاب ها به تنهایی به صورت کتاب چاپ می شوند یا منتشر می شوند ، این پایان نامه ها تحت پوشش وب علوم هستند.
کتاب های درسی: برخی از کتاب های درسی نیز برای استفاده در تحقیقات بر اساس این پایگاه داده نیز موثر هستند.
کتابهای سریال: کتابهای علمی و دانشگاهی که به صورت سری منتشر می شوند نیز تحت پوشش وب علوم هستند.
ترجمه های غیر انگلیسی: کتابهای غیر انگلیسی که دارای مطالب مفید و کارآمد هستند در صورت ترجمه ترجمه در این سایت قرار می گیرند.
بیوگرافی: برخی از کتاب های زندگی نامه ، که محتوای آن برای کارهای تحقیقاتی مفید است ، نیز در این مجموعه گنجانده شده است.

اولویت به کتاب هایی است که در مقالات بیشتر به آنها استناد می شود و دارای وزن علمی قابل توجهی هستند. با توجه به مقالات موجود در این پایگاه داده ، لازم به ذکر است که در بانکهای اطلاعاتی بزرگ مجلات جهانی در زمینه های مختلف در این بانک اطلاعاتی ، مقالات منتشر شده معتبری وجود دارد. انواع رشته های بین رشته ای و غیر انضباطی در وب علوم قرار دارد.

مزایا و معایب وب علوم چیست؟

همانطور که شاید تاکنون توجه کرده باشید ، Web Science یک پایگاه داده استناد درجه یک است که می تواند به محققان و دانشجویان و همچنین کلیه اعضای جامعه علمی به طور کلی کمک کند. این بانک اطلاعاتی دارای بسیاری از ویژگی های مثبت است که همواره آن را در صدر پایگاه های داده جهان قرار می دهد. برای مثال موارد زیر را در نظر بگیرید:

Web of Science می تواند به شما اجازه دسترسی به همه نقل قول های مقاله را بدهد.
اطلاعات مربوط به اسناد علمی موجود در این پایگاه داده ، یعنی. مقالات ، کتاب ها و غیره در قالب خلاصه در اختیار کاربران مختلف قرار می گیرد.
وب سایت وب علوم دارای موضوعات علمی گسترده ای است و در نتیجه پایگاه عظیمی و غنی را تشکیل می دهد که محققان و افراد علوم مختلف می توانند از خدمات آن بهره مند شوند.
مقالات و مقاله هایی که در این بانک اطلاعاتی نمایه شده اند از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. از آنجا که این سایت محتوای و متن ساده را نمی پذیرد ، هر اثر باید دارای ویژگی های پذیرش قوی باشد. در این بانک اطلاعاتی شاخص هایی برای اندازه گیری کار پذیرش وجود دارد که در زیر آنها را معرفی خواهیم کرد.
وب سایت وب علوم به طور مرتب و در فواصل هفتگی به روز می شود. بنابراین می توان حساب زیادی برای اطلاعات موجود در محتوای آن باز کرد.
چگونه می توان در WebAuScience به جستجوی منابع مختلف پرداخت؟

یکی دیگر از مهمترین مزیت های پایگاه داده WebAoScience ، امکان جستجوی پیشرفته و بر اساس معیارهای مختلف است. به عنوان مثال ، در این سایت جستجو ، می توانید انواع منابع علمی از جمله ژورنال ها و مقاله ها را بر اساس موارد زیر پیدا کنید و بازیابی کنید:

جستجو بر اساس کشور؛
جستجو در طول تولید؛
جستجو بر اساس موضوع و عناوین؛
جستجو با نام دانشگاه و پژوهشگاه؛
و …

همانطور که مشاهده می کنید ، جستجوی مبتنی بر کلمات کلیدی مختلف در Web Au Science امکان پذیر است. فرصت ایده آل برای این مجموعه ، ارائه سایر مقالات و منابع به کاربرانی است که به مطالب موجود در این سایت استناد کرده اند. این بدان معناست که می توانید مثلاً کلیه مقالاتی را که در یک مقاله خاص در این سایت ذکر و ذکر شده است ، پیدا کنید.

گاهی اوقات امکان بارگیری این منابع وجود دارد. اگر نمی توانید مقالات را به طور کامل بارگیری کنید ، به خلاصه دسترسی خواهید داشت.

معیار سنجش در وب علوم چیست؟

WebAoScience از ژورنال تأثیر فاکتور برای سنجش و ارزیابی تأثیر مقاله و مقاله تحقیق استفاده می کند. بنابراین در WebAoScience شما می توانید از جمله موارد دیگر به استناد به مقاله علمی و همچنین H-Index نویسنده بیابید.

برای اینکه در وب سایت Science-Science موجود باشد ، باید هر محتوا با دقت بررسی و ارزیابی شود. بنابراین می توان کلیه مقالات و ژورنال های موجود در این پایگاه داده علمی را از کیفیت بالایی در نظر گرفت. اما بیایید نگاهی دقیق تر به ضریب تأثیر ، که یکی از ویژگیهای مؤسسه تامسون رویترز برای پذیرش مقالات و مجلات علمی با کیفیت است ، بیاندازیم.

ضریب تأثیر چیست؟

ضریب تأثیر یک شاخص علمی است که میانگین تعداد استناد به مقالات اخیر منتشر شده در مجلات علمی را نشان می دهد. این فهرست می تواند نشانه و نمادی از صحت مجله و مقالاتی باشد که در آن منتشر شده است.

هرچه شانس مجلات بیشتر باشد ، اعتبار و ارزش تحصیلی نیز بیشتر می شود. با پیشرفت سریع و روزافزون علم ، نقش مقالات و مجلات علمی در انتشار نتایج و دستاوردهای تحقیق بسیار مهم شده است.

علاوه بر این ، تعداد مقالات منتشر شده بسیار زیاد است و نیاز به یک فهرست به عنوان ضریب تأثیر بسیار زیاد است. در حقیقت ، در بین بسیاری از مقالات علمی که هر ساله انجام می شود ، روش ها و ابزارهایی برای شناسایی بهترین و مورد احترام وجود دارد. البته شاخص ضریب تأثیر دقیقاً چیزی نیست که قابل دیدن و تعیین باشد ، اما نمی توان از ارزش آن چشم پوشی کرد.

مجلات و مقالات ارسال شده برای ثبت نام در شبکه علمی باید توسط ویراستاران این مجموعه با دقت ارزیابی و مطابق با استانداردهای شبکه علمی ارزیابی شوند. این روند به هیچ وجه یک فرایند ساده و کوتاه مدت نیست ، زیرا روزانه تعداد زیادی مقاله و مجله برای بررسی در این مجموعه دریافت می شود. بعضی اوقات یک تست می تواند تا ۹ ماه طول بکشد.
Web of Science دارای ۶ پایگاه داده آنلاین:

فهرست گسترده ای از استنادهای علمی بیش از ۸،۵۰۰ مجله از سال ۱۹۰۰ تا به امروز را در بر می گیرد.
فهرست استناد علوم اجتماعی ، که از سال ۱۹۰۰ تا به امروز بیش از ۳۰۰۰ ژورنال در علوم اجتماعی را در بر می گیرد.
فهرست استنادی هنرها و علوم انسانی که حاوی بیش از ۱۷۰۰ ژورنال در زمینه هنر و مردم شناسی از سال ۱۹۷۵ تا به امروز است. این بانک اطلاعاتی همچنین شامل ۲۵۰ مجله اصلی در زمینه علوم و علوم اجتماعی است.
فهرست استناد منابع جدید ، که شامل بیش از ۵۰۰۰ مجله در علوم اجتماعی و مردم شناسی است.
فهرست استناد کتاب ، که از سال ۲۰۰۵ تاکنون حاوی بیش از ۶۰،۰۰۰ کتاب برگزیده در زمینه های مختلف است.
فهرست استناد به همایش ، که شامل بیش از ۱۶۰،۰۰۰ عنوان کنفرانس در زمینه های مختلف علمی از سال ۱۹۰۰ تا به امروز است.

بیشتر مقالات WebAoScience به زبان انگلیسی است ، بنابراین بیشتر افرادی که می خواهند مقاله WebAoScience را منتشر کنند ، باید آن را به زبان انگلیسی ارسال کنند. البته این بدان معنا نیست که پایه محدود به انگلیسی باشد. به این موضوع بعدا پرداخته خواهد شد.

زبان بانکهای اطلاعاتی وب علوم چیست؟

همانطور که گفته شد ، زبان انگلیسی به عنوان زبان بین المللی ارتباطات در جهان ، بیشترین میزان حضور در وب سایت علوم وب را نیز دارد. این حس کاملی دارد. دانشمندان و محققان مختلفی در سرتاسر جهان می توانند فقط در صورت استفاده از یک زبان مشترک و یکپارچه ، ارتباط گسترده ای داشته و کارهای خود را در مقیاس وسیع نشان دهند. اما علاوه بر انگلیسی ، زبانهای دیگر در بانک اطلاعات وب علوم استفاده می شود.

به عنوان مثال ، با مشارکت چینی ها ، یک پایگاه داده به زبان چینی در وب علوم مشخص می شود. سایت های دیگری به زبان های پرتغالی ، اسپانیایی ، برزیلی ، آفریقایی ، آمریکای لاتین و سایر زبان ها وجود دارد. کره ای ها و روس ها نیز بیکار نیستند و با مشارکت و همکاری شبکه علمی ، پایگاه های داده زبان خود را ایجاد کرده اند.

دانلود رایگان مقاله

۲ c دیدگاه ها

  1. سلام ایا ترجمه فارسی دارد این سایت ودوم چه خوب بود مجلات علمی درجه یک مثل ساینس ودیگر مجلات علمی ترجمه شدهدر دسترس پژوهشگران ومخترعان قرار گیرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.